Footy & The Brains met Hoekstra en Van Eijk: 'Zoveel mogelijk roepen'

In de rubriek Footy & The Brains testen we de algemene kennis van de spelers van de Ajax Vrouwen. Wat weten Isabelle Hoekstra en Regina van Eijk bijvoorbeeld van adidas, Stephanie van der Gragt of New York? We zoeken steeds vier woorden die met het onderwerp hebben te maken. Hoe brengen de dames het ervan af?

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Vera1920

Vera maakte overstap van Ajax Academy Dubai naar Talententeam O16: 'Bij Ajax spelen is een droom die uitkomt'

Voor Vera Sweers ging er onlangs een droom in vervulling toen ze te horen kreeg dat ze mocht aansluiten bij het Talententeam O16 van Ajax. De talentvolle tiener groeide op in Spanje en Dubai, waar ze in aanraking kwam met de Ajax-filosofie. Vera zorgt met haar overstap voor een unicum, want nog nooit maakte een speler of speelster vanuit de Verenigde Arabische Emiraten de overstap naar de Amsterdamse jeugdopleiding.

Tags

  • #ACA

Socials

Hoekstraenhoekstra1920

Reportage | Droomstart in UEFA Women's Champions League

De Ajax Vrouwen leverden woensdagavond een topprestatie door het sterrenensemble van Paris Saint-Germain te verslaan in de groepsfase van de UEFA Women's Champions League. Dankzij de 2-0-zege schreven de Ajacieden geschiedenis en werd het een gedenkwaardige avond in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Microsoftteams Image (3) (1)

Ajax en Unibet lanceren Pitch for Impact: maak kans op 2.500 euro

In samenwerking met Unibet lanceert Ajax Pitch for Impact. Via Pitch for Impact willen we graag helpen bij het realiseren van maatschappelijke projecten. Hierbij geven we iedereen de kans om zijn of haar initiatief tot leven te brengen en daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Tags

  • #PitchforImpact

Socials