For the Future Highlights Show | Ajax Vrouwen Talententeam en O16

In de For the Future Highlights Show komen de hoogtepunten van de jeugdwedstrijden van het afgelopen weekend voorbij. In deze aflevering speelt het Ajax Vrouwen Talententeam een mini-Klassieker en neemt Ajax O16 het op tegen de leeftijdsgenoten van Sparta.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

BOT 1920

Blik op de Toekomst | O16 en Talententeam winnen ruim

Vanwege de interlandperiode was de zaterdag rustiger dan normaal voor de Ajax-jeugd. De O16 trof Sparta, het Vrouwen talententeam speelde de mini-Klassieker en de O14 ging op bezoek bij AZ. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Stillkoning1920

De Koning wint Goal of the Month: 'Kan goed combineren met Abdellah'

Tim de Koning is de winnaar van de Lasse Schöne Trophy van de maand februari. Zijn prachtige treffer tegen FC Utrecht O15 kreeg de meeste stemmen. Samen met ploeggenoot Abdellah Ouazane, die de assist verzorgde, verscheen het Ajax-talent voor de camera. "Ik denk dat ik de trofee een plekje op mijn slaapkamer geef, zodat ik hem goed kan zien."

Tags

  • #GOTM

Socials

Pachuca1920

CF Pachuca op bezoek: 'Onze club lijkt veel op Ajax'

Een delegatie van CF Pachuca is op bezoek in Amsterdam. De komst van de jeugdtrainers maakt deel uit van de samenwerking die Ajax heeft met de Mexicaanse profclub. De clubs wisselen kennis en kunde met elkaar uit. "Zo krijgt Ajax de markt in Mexico in beeld en Pachuca kan zijn jeugdopleiding versterken met onze informatie."

Tags

  • #CFPachuca

Socials