Forbs blij met Ajax: 'De club geeft kansen aan jonge spelers'

Dat 'Forbs' zich nu officieel Ajacied mag noemen ziet hij zelf als een droom die uitkomt. De Portugees was in zijn thuisland toen Ajax interesse toonde en hij het plan dat de club voor hem had ter oren kreeg. "Toen dacht ik: dit is de juiste stap voor mij."

Tags

  • #Forbs

Socials

Gerelateerde artikelen

Forbs1920

Ajax contracteert Carlos Roberto Forbs Borges

Ajax, Manchester City FC en Carlos Borges hebben overeenstemming bereikt over de transfer van de vleugelaanvaller naar Ajax. De Portugees die zal gaan spelen onder de naam Forbs, tekent in Amsterdam een contract tot en met 30 juni 2028. Ajax betaalt een transfersom van € 14 miljoen aan Manchester City, dit bedrag kan middels variabelen oplopen tot maximaal € 19 miljoen.

Tags

  • #Forbs

Socials

Copyright Proshots 8437694 (1)

Ajax draagt nieuwe algemeen directeur en directievoorzitter voor

De Raad van Commissarissen (RvC) van AFC Ajax NV heeft het voornemen Alex Kroes te benoemen als algemeen directeur en directievoorzitter. Hij is de beoogd opvolger van Edwin van der Sar, die zijn taken per 1 juni 2023 aan zijn collega-directieleden heeft overgedragen. De RvC is tevens voornemens om Kroes te benoemen als statutair directeur, met inachtneming van de geldende procedure, en wel voor een periode van drie jaar.

Tags

  • #Kroes

Socials

Kudus Top 10 1920

Top 10 Goals | Kudus' parels

De poeier tegen Rangers FC, de vrije trap tegen Sparta of de gelijkmaker op Anfield. Mohammed Kudus maakte verschillende heerlijke doelpunten in het shirt van Ajax. Ter ere van zijn geboortedag zetten wij tien parels op een rij.

Tags

  • #Top10Goals

Socials