Ga dit seizoen, net als Ajax, los op het krachtige GigaNet

Vanaf dit seizoen is niet alleen Ziggo maar ook GigaNet zichtbaar op het Ajax-shirt. GigaNet is het krachtige netwerk van Ziggo. Om het partnership op een leuke manier onder de aandacht te brengen hebben we samen met onze hoofdsponsor een video gemaakt, waarin de Ajacieden tijdens een BBQ 'helemaal losgaan' op het GigaNet van Ziggo.

Tags

  • #GigaNet

Socials

Over GigaNet
We zijn, net als de spelers in de video, steeds meer online en het leven zit vol tv. We kijken, streamen en gamen erop los en we verbinden onze lampen, thermostaat en deurbel met wifi. Dat kan allemaal met GigaNet van Ziggo. Met dit glasvezel-kabel netwerk en SmartWifi heb je een perfecte verbinding naar en in je huis.

GigaNet is stabiel, snel en veilig. Met GigaNet ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.

Gerelateerde artikelen

Giganet 1280

GigaNet van Ziggo vanaf komend seizoen op shirt Ajax

Ajax en Ziggo intensiveren wederom de samenwerking. Vanaf komend seizoen zal niet alleen Ziggo op de voorkant van het Ajax-shirt staan, maar ook GigaNet op de rug. Het logo van het krachtige netwerk van Ziggo komt onder het rugnummer te staan en zal zichtbaar zijn in de Eredivisie- en bekerwedstrijden.

Tags

  • #Ziggo
  • #GigaNet

Socials

Schreuderpersco

Schreuder vol vertrouwen: 'Ik verwacht dat wij sterk zijn zondag'

Alfred Schreuder nam vrijdagmiddag in aanloop naar het Eredivisie-duel Ajax - FC Groningen plaats in de perszaal van de Johan Cruijff ArenA. De oefenmeester keek vol vertrouwen uit naar de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. "We moeten in een hoog tempo op de helft van FC Groningen spelen."

Tags

  • #AJAGRO

Socials