Gaston Avila langdurig geblesseerd

Avilablessure1920
Avilablessure1920

Gaston Avila raakte vorige week tijdens de training geblesseerd aan zijn knie. Na onderzoek blijkt het een zware blessure waardoor de 22-jarige verdediger de komende negen tot twaalf maanden niet inzetbaar zal zijn. De Argentijn wordt op korte termijn geopereerd en zal in Spanje, na de operatie, verder werken aan zijn herstel.

Tags

  • #Avila

Socials

Avila: "Medisch onderzoek heeft uitgewezen dat de voorste kruisband van mijn linkerknie is afgescheurd. Ik ben nu in Spanje voor de operatie. Ik kan daar dicht bij familie zijn en bovendien zitten daar ook specialisten die mij verder helpen in het revalidatieproces."

Gerelateerde artikelen

HL1920

Highlights Ajax - RKC | Brobbey helpt Ajax op weg

Ruim 50.000 fans zagen Ajax zondagmiddag RKC met 4-1 opzijzetten. Tussen de supporters zat ook nieuwkomer Jordan Henderson. Voor de ogen van de Engelsman scoorde Brian Brobbey twee keer voor rust. Na een uur spelen zette Kristian Hlynsson Ajax op 3-1. Het slotakkoord was voor Steven Berghuis: 4-1. Met de driepunter op zak loopt Ajax in op AZ en FC Twente.

Tags

  • #AJARKC

Socials

Brobbeyduel1920

Highlights Go Ahead Eagles - Ajax | Driepunter in Deventer

Ajax is goed begonnen aan 2024. De Ajacieden wonnen zondagmiddag op bezoek bij Go Ahead Eagles met 2-3 dankzij treffers van Brian Brobbey, Benjamin Tahirović en Devyne Rensch. De Amsterdammers stelden hierdoor de eerste drie punten van het nieuwe kalenderjaar veilig.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Lucky Ajax 1920

Geslaagde editie Lucky Ajax Gala Diner

Het traditionele Lucky Ajax Gala Diner vond vrijdag plaats in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. Het was een avond met volop Ajax-prominenten

Tags

  • #LuckyAjax

Socials