Geen Eredivisie-voetbal op zondag in verband met winterweer

Jcarena (1)
Jcarena (1)

De wedstrijd Ajax – FC Utrecht gaat niet door. De KNVB heeft het programma in de Eredivisie voor zondag eruit gehaald in verband met het verwachte winterweer. Het KNMI heeft code rood afgegeven voor het hele land.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

De wedstrijd wordt op korte termijn opnieuw ingepland door de KNVB. Opvallend genoeg werd een jaar geleden ook een wedstrijd tegen de Domstedelingen uit het programma gehaald. Toen was storm Ciara de spelbreker bij FC Utrecht - Ajax.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Gerelateerde artikelen

Headeridrissi

In beeld | Van Super Januari naar Super Februari

Ajax kwam de beginmaand van 2021 fantastisch door met zes overwinningen in zeven duels. Maar de maand februari is misschien wel net zo druk en zwaar. En dus gaat op de training de focus alweer vol op de eerste wedstrijd van deze nieuwe supermaand: FC Utrecht-thuis.

Tags

  • #AJAUTR

Socials

Tenhagpersco (1)

Ten Hag: 'In januari kunnen zien waartoe we in staat zijn'

Erik ten Hag kijkt uit naar de maand februari waarin flink wat wedstrijden op het programma staan voor Ajax. Dat vertelde hij op de persconferentie van donderdag in aanloop naar FC Utrecht. “Het was een drukke januari, maar dat gaat gewoon door. Wij zullen keuzes maken op tactisch gebied en qua spelersbelastbaarheid. Maar de eerstvolgende wedstrijd, FC Utrecht dus, is altijd de grootste.”

Tags

  • #AJAUTR

Socials