Geen titelprolongatie voor Ajax in eDivisie

Header1 (2)
Header1 (2)

Het is Ajax niet gelukt om de eDivisie-titel te prolongeren. In de halve finale bleek PSV woensdag met 4-2 te sterk voor de Ajacieden.

Tags

  • #eSports

Socials

Ajax eindigde als vierde in de reguliere competitie en plaatste zich daardoor rechtstreeks voor de finals. In deze eindronde wisten de Amsterdammers nog wel te winnen van AZ Alkmaar. Bij de laatste vier lukte het tegen PSV uiteindelijk niet om de overwinning te behalen.

Hagebeuk, esporter van Ajax, baalt: "Ondanks de sterke spelers waartegen we hebben gespeeld, doet verliezen in de finals altijd pijn. We hadden graag opnieuw de schaal omhoog willen houden.” In de voorgaande finale van de eDivisie wist Ajax wél de titel te veroveren.

eDivisie
De eDivisie is de belangrijkste Nederlandse FIFA-competitie die valt onder de EA Sports Global Series. De Global series eindigen elk FIFA-seizoen met het wereldkampioenschap, de FIFA eWorld Cup. Wereldwijd keken er ruim 66 miljoen mensen naar de FIFA eWorld Cup. Doordat de esporters van Ajax deze jaargang al een keer kampioen werden van de eDivisie zijn Dani Hagebeuk en Tjardo Paliama reeds verzekerd van deelname. 

Tags

  • #eSports

Socials

Gerelateerde artikelen

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl