Finn Donderwinkel sleept contract bij Ajax binnen na winnen Ziggo eBattle

Thumbfinn
Thumbfinn

De vijftienjarige Finn Donderwinkel heeft zich gekroond tot de winnaar van de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer. Zodoende sleept de gamer een jaarcontract bij Ajax als esporter in de wacht.

Tags

  • #eBattle

Socials

Spelen voor en met de beste
Met de winst in de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer komt er een droom uit voor Finn. "De reden dat ik meedeed was omdat ik op wat voor manier dan ook deel uit wilde maken van deze prachtige club. Ik ben altijd al Ajax-fan geweest en om dan nu te spelen voor en met de huidig landskampioen, voelt als een eer."

Ook kijkt hij uit naar de samenwerking met zijn teamgenoten. "Dani is een van de bekendere namen in de FIFA-wereld. Ik ben benieuwd wat ik nog allemaal van zowel hem als de esports-coach kan leren. Ik ga in ieder geval alles geven en proberen om mezelf als esporter op de kaart te zetten."

De weg ernaartoe
Finn was de winnaar van het tweede kwalificatietoernooi. Het was een lange en moeilijke weg, maar hij kan zich dus gelukkig prijzen. "Het was voor mij echt een lange weg om me te kwalificeren voor de grote finale. In de finale was het logischerwijs nog lastiger. Gelukkig ben ik wat dat betreft goed met de spanning van alle wedstrijden omgegaan. Dat ik na al die duels uiteindelijk gewonnen heb, maakt me alleen nog maar meer trots."

Finn Donderwinkel is dus de nieuwe aanwinst van het esports-team van Ajax en mag zich voegen bij Dani Hagebeuk, Joey Calabro en Tjardo Paliamia.

Tags

  • #eBattle

Socials

Gerelateerde artikelen

Ebattle

De zoektocht naar nieuw FIFA-talent in Ziggo eBattle nadert het einde

De afgelopen vier maanden is Ajax op zoek gegaan naar een FIFA-speler die het Ajax Esports team komt versterken. Deze week komt daar met de Grand Final een einde aan. In de grote finale spelen de acht winnaars volgens een knock-outsysteem tegen elkaar. Deze acht winnaars zijn voortgekomen uit acht Ziggo eBattle kwalificatietoernooien die verliepen via de Ajax Gaming Academy app. De eerste kwalificatie vond plaats op 28 januari van dit jaar.

Tags

  • #eSports

Socials

Thumbesports

Ajax en Ziggo op zoek naar nieuw FIFA-talent

Ajax Esports en Ziggo gaan via de Ziggo eBattle – Ajax Next ePlayer de komende maanden op zoek naar het grootste FIFA-talent. Via de Ajax Gaming Academy-app kunnen FIFA-spelers uit Europa zich aanmelden. De online kwalificatietoernooien starten vanaf donderdag 28 januari 2021.

Tags

  • #Esports

Socials

HEADER TJARDO

Tjardo Paliama wint FIFA-contract bij Ajax: 'Altijd al Ajacied geweest'

De 18-jarige Tjardo Paliama heeft zich gekroond tot de winnaar van de Ziggo eBattle. De eSporter nam vorig jaar ook al deel aan het toernooi en was toen zeer dichtbij de eindzege. Toch lukte het hem destijds niet om te winnen. Een jaar later is alles anders: de inwoner van Almere was deze keer wél te sterk voor zijn concurrenten. Zodoende sleepte de gamer een jaarcontract bij Ajax als eSporter in de wacht.

Tags

  • #eBattle

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl