Antony wint Goal of the Month december

Antony heeft met zijn doelpunt van buiten de zestien tegen Willem II de Lasse Schöne Trofee van de maand december gewonnen. Het is alweer de derde keer dit seizoen dat de Braziliaan deze eer ten deel valt.

Tags

  • #GOTM
  • #Antony

Socials

Antony glundert bij het ontvangen van de zijn derde trofee dit seizoen. "Ik ben erg blij met deze prijs. In de eerste plaats wil ik God, mijn familie en alle fans die op de goal hebben gestemd bedanken. Dus ik ben heel blij dat ik nóg een prijs heb om thuis te bewaren. Ik weet zeker dat die mij voor de rest van mijn leven bij zal blijven."

Voorrecht
De aanvaller weet exact om welk doelpunt het gaat. "Ja, het was die van buiten het strafschopgebied. Het was een hele mooie goal. En daarom heb ik het voorrecht deze prijs te mogen ontvangen. Ik train er vaak op en dankzij God gaat het in de wedstrijden ook goed. Als het mij lukt naar binnen te dribbelen probeer ik die goal te maken."

Tags

  • #GOTM
  • #Antony

Socials

Gerelateerde artikelen

Antonytalent1280

Antony talent van de maand december in Eredivisie

Antony is door ESPN uitgeroepen tot talent van de maand december in de Eredivisie. De behendige buitenspeler kreeg vrijdagmiddag de bijbehorende award uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Antony

Socials

Antonyjuichen1280

Alle doelpunten en assists van Antony in 2021

Panna's, fabelachtige dribbels en heerlijke doelpunten; het kalenderjaar van Antony in een notendop. De Braziliaan was één van de uitblinkers van 2021. We hebben alle treffers en assists van de buitenspeler op een rijtje gezet.

Tags

  • #Antony

Socials

Training Brobbey 880

In beeld | Ajax klaar voor eerste duel 2022

De Ajacieden werkten zaterdag de laatste training af voor de eerste wedstrijd van 2022. Zondagmiddag speelt de ploeg van trainer Erik ten Hag het Eredivisie-duel met FC Utrecht. Onze huisfotograaf was op de Toekomst en legde de oefensessie voor ons vast. Bekijk hier de foto's.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl