In beeld | Ajax klaar voor eerste duel 2022

Training Brobbey 1420
Training Brobbey 1420

De Ajacieden werkten zaterdag de laatste training af voor de eerste wedstrijd van 2022. Zondagmiddag speelt de ploeg van trainer Erik ten Hag het Eredivisie-duel met FC Utrecht. Onze huisfotograaf was op de Toekomst en legde de oefensessie voor ons vast. Bekijk hier de foto's.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Utrecht-uit kan het eerste duel worden voor Brian Brobbey sinds zijn terugkeer naar Ajax. De spits kwam in januari op huurbasis over van RB Leipzig. S├ębastien Haller is momenteel met Ivoorkust actief op de Afrika Cup. Ook Andre Onana is op datzelfde toernooi internationaal actief, maar dan met Kameroen.

Ajax staat momenteel op de tweede plaats in de Eredivisie, achter PSV. FC Utrecht is zevende met dertien punten minder. In Amsterdam wonnen de Utrechters op 3 oktober met 0-1.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Antonytalent1280

Antony talent van de maand december in Eredivisie

Antony is door ESPN uitgeroepen tot talent van de maand december in de Eredivisie. De behendige buitenspeler kreeg vrijdagmiddag de bijbehorende award uitgereikt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #Antony

Socials

Timber1280 11.1

In beeld | Het vizier op FC Utrecht

Na een welverdiende winterstop gaat de blik deze week weer op FC Utrecht. Komende zondag brengt Ajax een bezoek aan de Domstad. De wedstrijd in de negentiende speelronde van de Eredivisie begint om 12:15 uur. Dinsdagmiddag werd er getraind op sportcomplex de Toekomst in aanloop naar het duel met de nummer zeven van de competitie.

Tags

  • #UTRAJA

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl