Godts blij om weer op het veld te staan: 'Completer teruggekomen'

Mika Godts is weer voetballer. De buitenspeler moest sinds begin december geblesseerd toekijken, viel vorige week tegen ADO Den Haag al in en speelde vrijdag tegen NAC Breda een halve wedstrijd voor Jong Ajax. De Belg genoot ervan om weer binnen de lijnen te staan. "Dit is waar ik drie maanden voor gewerkt heb."

Tags

  • #JongAjax
  • #Godts

Socials

"Leuk om weer terug te zijn na drie maanden", begint de Belg. "Het voelt altijd lekker om te voetballen. Het was een lastig duel met NAC, maar voetballend ging het goed. Bij het tegendoelpunt stonden we niet klaar."

Sterker
Het was een lastige periode, de tijd dat hij geblesseerd was. "Ik zat er goed in toen het gebeurde. Uiteindelijk heeft het me goed gedaan en rust gegeven. Ik ben nu sterk teruggekomen en heb tijd gehad om alles op te pakken en met alles bezig te zijn. Dat heeft me geholpen om completer terug te komen."

"Ik wil nu gewoon minuten maken en fit worden. Of dat nu bij Jong of bij Ajax 1 is. Ik ben blij. Hiervoor heb ik hard gewerkt", sluit hij af.

Gerelateerde artikelen

Kalokoh1920

Verslag | Jong Ajax opnieuw met lege handen

Jong Ajax staat voor de vierde keer op rij met lege handen in de Keuken Kampioen Divisie. Na nederlagen tegen Top Oss, Telstar en ADO Den Haag, was NAC Breda op sportcomplex de Toekomst met 0-1 te sterk. De jonge Ajacieden hadden het duel relatief lang onder controle, maar een doelpunt van Elías Omarsson besliste het duel.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Chourakado1920

Samenvatting ADO Den Haag - Jong Ajax

Jong Ajax is er vrijdagavond niet in geslaagd om drie punten mee te nemen uit Den Haag. De Ajacieden verloren in speelronde 28 van de Keuken Kampioen Divisie met 2-1 op bezoek bij ADO. Kian Fitz-Jim scoorde namens de Amsterdamse beloftenploeg.

Tags

  • #JongAjax

Socials

240301 El Hani SITE 2

Face the Future #1 | Aymean El Hani

Het is begin maart en dat betekent dat het alweer bijna tijd is voor de Future Cup. De komende vier weken maken we elke dinsdag kennis met een speler van Ajax O17, die in het paasweekend meedoet aan dit prestigieuze jeugdtoernooi op sportcomplex de Toekomst. We trappen de reeks af met de keeper: Aymean El Hani.

Tags

  • #FutureCup

Socials