Gözübüyük fluit duel in Sittard

Gözübüyük 1280
Gözübüyük 1280

Serdar Gözübüyük is zaterdag de leidsman bij de wedstrijd Fortuna Sittard - Ajax. Het duel in Limburg begint om 16:30 uur en vormt de aftrap van het Eredivisie-seizoen voor beide clubs. Gözübüyük wordt in Sittard geassisteerd door Johan Balder en Joost van Zuilen. Marc Nagtegaal is de VAR in Zeist.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Vorig jaar eindigde het duel met Fortuna Sittard in Limburg nog in een 0-5-overwinning voor Ajax. De doelpunten werden door vijf verschillende Ajacieden gemaakt; Steven Berghuis, Noussair Mazraoui, Dusan Tadic, Mohammed Kudus en Nico Tagliafico troffen doel.

De laatste keer dat Gözübüyük een wedstrijd van Ajax floot in de Eredivisie was het uitduel met FC Utrecht op 16 januari 2022. Die wedstrijd eindigde in een 0-3-overwinning voor de latere landskampioen.

Gerelateerde artikelen

ASE Header 880

Contractverlenging en verhuur voor Anass Salah-Eddine

Ajax en Anass Salah-Eddine hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De vorige overeenkomst liep tot en met 30 juni 2023. De vernieuwde verbintenis van de twintigjarige verdediger loopt tot en met 30 juni 2025. Daarnaast is Ajax met FC Twente overeengekomen dat Salah-Eddine dit seizoen op huurbasis voor de eredivisieclub uit Enschede uitkomt.

Tags

  • #Salah-Eddine

Socials

Danny Blind 1280

Top 10 Goals | Danny Blind

Ajax-icoon Danny Blind viert maandag 1 augustus 2022 zijn 61e verjaardag. Ter ere van zijn verjaardag hebben we tien prachtige en ook enkele uiterst belangrijke treffers van hem op een rijtje gezet. Wat dacht je onder andere van de beslissende penalty in de Wereldbeker-finale van 1995.

Tags

  • #Top10Goals

Socials

Conceicao Oefenduel 1280

Samenvatting Almere City FC - Ajax

Ajax heeft het slechte gevoel van het verliezen van de Johan Cruijff Schaal zondagmiddag niet van zich af kunnen spelen. In een oefenduel met Almere City FC bleef de regerend landskampioen hangen op een 1-1-gelijkspel. Vooral Ajacieden die zaterdagavond weinig speelminuten maakten, kwamen zondag juist wel in actie.

Tags

  • #PreSeason

Socials