Gravenberch maakt Goal of the Season: 'Mooiste uit mijn carrière tot nu toe'

Ryan Gravenberch heeft het mooiste doelpunt van het seizoen gemaakt. Zijn treffer in de UEFA Champions League tegen FC Midtjylland is door jullie verkozen tot de 'Goal of the Season'. Hij kreeg op de trainingsweek in Oostenrijk de prijs uitgereikt uit handen van David the Host.

Tags

  • #GoaloftheSeason

Socials

De negentienjarige middenvelder bleef qua aantal stemmen Klaas Jan Huntelaar (tegen FC Twente) en Dusan Tadic (tegen FC Utrecht) voor. Met een grote glimlach op zijn mond nam hij de bokaal in ontvangst. "Ik ben er blij mee. Het was een mooie goal, maar ik had in december niet verwacht dat ik 'm zou winnen, omdat we nog zo lang hadden te gaan."

Vrije trappen
Volgens de Ajacied was het zijn mooiste goal tot nu toe in zijn carrière. "Dat denk ik wel, ja. Als ik volgend seizoen weer zo'n mooie goal als tegen FC Midtjylland zou kunnen maken, zou het mooi zijn. Maar een vrije trap zou ook wel leuk zijn. Ik heb veel op vrije trappen getraind buiten het seizoen om."

Gerelateerde artikelen

Gravenberchjuich

Goal of the Month | Klaassen, Van de Velde, Neres, Gravenberch, Mazraoui en Labyad

Ook in de maand november zijn er door verschillende Ajax-spelers en speelsters fantastische treffers gemaakt. Nu is de beurt aan jou. Jij mag kiezen welke Ajacied het doelpunt van de maand op zijn of haar naam mag schrijven en winnaar wordt van de Lasse Schöne Trofee. De Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Gravenberch Still

Gravenberch wint Goal of the Month

De Lasse Schöne Trophy voor de mooiste goal van de maand november gaat naar Ryan Gravenberch. De achttienjarige middenvelder verdient de prijs voor zijn wonderschone treffer tegen FC Midtjylland in de UEFA Champions League. Goal of the Month is powered by CST.

Tags

  • #GoaloftheMonth

Socials

Gravenberch1 (1)

Gravenberch: 'Wow, dit is echt een mooie prijs'

Ryan Gravenberch kreeg uit handen van trainer Erik ten Hag de award voor Talent van het Jaar. De middenvelder is enorm dankbaar voor zijn uitverkiezing. "Die had ik niet aan zien komen."

Tags

  • #Gravenberch

Socials