Grijp je kans: laatste plekken beschikbaar voor 'coach education seminar'

ACA
ACA

De Ajax-jeugdopleiding staat wereldwijd uitstekend te boek en wordt geroemd om het voortbrengen van vele spelers van wereldklasse over een langere periode. Het herkennen, beoordelen en aantrekken van deze talentvolle spelers is een essentieel belang in de clubfilosofie. Ben jij benieuwd hoe Ajax dat precies doet en organiseert? Grijp dan nu je kans en schrijf je in voor de workshop 'coach education seminar' op donderdag 10 september.

Tags

  • #ACA

Socials

Ajax gelooft er sterk in dat de jeugdopleiding de fundering is van elke club. Daarom is ook de Ajax Coaching Academy opgericht (ACA), om de Ajax-filosofie te delen met clubs, coaches en spelers over de hele wereld. In dat kader zijn voor het evenement op 10 september de handen ineengeslagen met de VVON - Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland. Ajax is bereid zijn filosofie en expertise te delen en antwoord te geven op al jullie vragen.

Schrijf je in!
De workshop is donderdagavond 10 september, van 19.30 tot 22.00 uur in de Johan Cruijff Arena. Je kunt je uiterlijk tot donderdag 3 september inschrijven.

Naast het opdoen van extra kennis levert deze bijscholing je nóg iets extra ’s op: namelijk 3 licentiepunten voor het aanvragen of verlengen van je trainerslicentie. Deze punten blijven 3 jaar geldig.

Tags

  • #ACA

Socials

Gerelateerde artikelen

ETH

Ten Hag: 'We zijn naar elkaar toe gegroeid'

De reactie van Erik ten Hag na afloop van het oefenduel bij Red Bull Salzburg, waarmee het trainingskamp in Oostenrijk met een goed gevoel werd afgesloten.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Erik ten Hag

Ten Hag analyseert vanaf de middenstip: 'Hoog niveau'

Een speciaal interview vanaf een speciale plek. Erik ten Hag spreekt vanaf de middenstip in de Johan Cruijff ArenA over zijn stijl, het Ajax van de laatste jaren, de fans en natuurlijk komend seizoen. Dat doet de trainer aan de hand van 5 kenmerkende Ajax-aanvallen.

Tags

  • #Introducing20_21

Socials