Ten Hag: 'We zijn naar elkaar toe gegroeid'

ETH 2
ETH 2

De reactie van Erik ten Hag na afloop van het oefenduel bij Red Bull Salzburg, waarmee het trainingskamp in Oostenrijk met een goed gevoel werd afgesloten.

Tags

  • #PreSeason

Socials

“Hier met 4-1 winnen, dat is zeer overtuigend”, vertelde een opgewekte Ten Hag, die vooral content is met de progressie van zijn team. “Hetgeen we vooraf graag wilden zien, hebben we fantastisch omgezet. Waar we op getraind hebben en aandacht op gevestigd hebben de afgelopen dagen en weken kwam er heel goed uit. Ik denk dat wij heel goede stappen maken op deze manier. En daar ben ik heel tevreden mee.”

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Juichen 2

Ajax besluit trainingskamp in Oostenrijk met knappe zege

Ajax heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een knappe zege. Red Bull Salzburg werd in eigen stadion met 1-4 verslagen. Ryan Gravenberch en Antony waren voor rust de Amsterdamse doelpuntenmakers, waarna Donny van de Beek en Devyne Rensch in de tweede helft nog een duit in het zakje deden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gravenberchoostenrijk

Gravenberch: 'Zie dat ik fysiek sterker ben geworden'

Ajax bereidt zich in Oostenrijk voor op het nieuwe seizoen. De 18-jarige Ryan Gravenberch is niet voor de 1e keer mee op trainingskamp en heeft het prima naar z'n zin. "Ik ben tevreden. De arbeid is hoog. Ik merk aan mezelf dat ik steeds fitter wordt."

Tags

  • #PreSeason

Socials