Hato teleurgesteld: 'Voor ons gevoel hebben we hier verloren'

Ajax O18 speelde zaterdag op bezoek bij Feyenoord met 1-1-gelijk. Trainer Frank Peereboom en Jorrel Hato balen enorm van het resultaat. "We verdienden het om te winnen."

Tags

  • #Ajax O18

Socials

Ajax O18 keek zaterdag al na acht minuten tegen een achterstand aan. "We kregen een snelle goal tegen en dat was naar mijn mening onnodig. Wij hadden de bal, maar kregen toch een goal tegen. Dan zie je dat de eerste helft best wel moeizaam verloopt", aldus Hato. "Maar in de tweede helft hebben we wel verschillende kansen gecreëerd en dan denk ik dat we het verdienden om te winnen."

Zuur gelijkspel
Trainer Peereboom deelt deze mening. "We pakken na de tegentreffer goed door en creëren een paar honderd procent kansen. Het lukt dan helaas niet om deze af te maken. In de rust hebben we een kleine omzetting gedaan om nog aanvallender te kunnen spelen en dat neemt wel risico met zich mee achterin. Maar we moesten hier gewoon voor de drie punten gaan. Dat lukte uiteindelijk niet en dat is zuur."

Frustrerend
Hato vindt het frustrerend dat Ajax O18 de kansen niet kon verzilveren. "Ik denk dat je hier met 1-5 weggaat als je al je kansen afmaakt. Dat is heel vervelend", aldus de Ajacied. "Het voelt eigenlijk als een nederlaag, omdat we twee punten verliezen", vult Peereboom aan. "We hebben een paar mooie aanvallen gehad, maar in het mannelijke kwamen we wel te kort. Daar moeten we beter mee omgaan. Uiteindelijk heb ik dus gewoon een rotgevoel."

Gerelateerde artikelen

O18header

Samenvatting Feyenoord – Ajax O18 | Remise in Rotterdam

Ajax O18 heeft zaterdag gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Feyenoord. De mini-Klassieker eindigde op Varkenoord in 1-1. Na een vroege achterstand kwamen de Ajacieden in de tweede helft op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van Chahine van Bohemen.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Kalokoh Still Feyenoordo18

Kalokoh: 'Ik hoop het team op sleeptouw te nemen tegen Feyenoord'

Ajax O18 zit in een drukke periode. Komende week wacht het UEFA Youth League-duel met Liverpool, maar eerst moet zaterdag de mini-Klassieker tegen Feyenoord afgewerkt worden. Trainer Frank Peereboom en David Kalokoh kijken uit naar het treffen met de Rotterdammers. "Tuurlijk ligt er extra druk, maar ik hou van die druk."

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Header Hato 1280

Highlights Napoli - Ajax O18 | Belangrijke gelijkmaker Hato

Ajax O18 heeft een belangrijk punt gepakt in de UEFA Youth League op bezoek bij Napoli. De ploeg van Frank Peereboom kwam met 1-0 achter en speelde lang met tien man, maar kwam enkele minuten voor tijd op 1-1. Jorrel Hato schoot Ajax O18 met een prachtige actie naast de Italianen. Met het punt op zak staat Ajax O18 tweede in de poule achter de leeftijdsgenoten van Liverpool.

Tags

  • #UYL
  • #AjaxO18

Socials