Hato: 'Zijn mooie weken geweest'

Voor Jorrel Hato verloopt de tweede seizoenshelft uiterst prettig. De pas 16-jarige verdediger maakte vorige maand tegen FC Den Bosch zijn officiële debuut in Ajax 1, waarna zondag tegen SC Cambuur zijn eerste minuten in de Eredivisie volgden. Daags na die laatste wedstrijd deed Hato met Jong Ajax mee tegen PEC Zwolle en blikte hij na afloop daarvan terug op de recente periode. "Het zijn mooie weken geweest."

Tags

  • #Hato

Socials

Gerelateerde artikelen

Hato Aertssen Thumb

Debutanten Hato en Aertssen: 'Heel blij mee'

Olivier Aertssen en Jorrel Hato maakten woensdagavond tegen FC Den Bosch hun opwachting in het eerste van Ajax. Uiteraard waren beide debutanten heel blij met hun eerste speelminuten in de Amsterdamse hoofdmacht.

Tags

  • #Hato
  • #Aertssen

Socials

Hato En Axel Dongen 1280

Hoteltour met Van Axel Dongen en Hato | 'Heeft iemand Google Translate in de buurt?'

Het is inmiddels een traditie geworden tijdens het trainingskamp van Ajax: de hoteltour. Deze week kregen Jorrel Hato en Amourricho van Axel Dongen een camera in de hand om ons mee te nemen in het hotel van Ajax in Spanje. Neem een kijkje in de gym, het zwembad, de kamer van Owen Wijndal en check hoe Van Axel Dongen dankzij Google Translate een gesprek aanknoopt met een werknemer van het hotel.

Tags

  • #MidSeason

Socials