Het is voor Hato 'een eer om mee te zijn' naar Marbella: 'In begin toch beetje verlegen'

Jorrel Hato is als zestienjarige Ajacied de jongste speler tijdens de trainingsweek in Marbella. De aanvoerder van Ajax O18 geniet van het feit dat hij elke dag met de spelers van Ajax 1 op het veld staat. "Na een paar dagen begon ik mij comfortabel te voelen."

Tags

  • #MidSeason
  • #Hato

Socials

De verdediger kende een goede eerste seizoenshelft in de jeugd van Ajax. Maar meegaan op trainingskamp met Ajax 1 had hij niet verwacht. "In het begin was ik ook wat verlegen. Het comfortabel voelen in de spelersgroep gaat vanzelf."

De verdediger probeert vooral het kunstje af te kijken van zijn collega's uit de hoofdmacht. Zo staat Calvin Bassey op dezelfde plek als Hato op het veld. "Op de training stond ik deze week ook naast hem als linksback. Dan kijk je hoe hij dingen doet. Verdedigend is hij ijzersterk."

'Wil mij laten zien'
In Spanje probeert Hato ook het beste van zichzelf te laten zien. "Ik probeer verdedigend mijn mannetje te staan. Ik ben snel, sterk en heb overzicht. Ik heb rust aan de bal en probeer passes door verschillende linies te geven. De trainers weten wel wie ik ben, maar ik wil mij hier wel laten zien. Verder geniet ik ervan om met zulke spelers op het veld te staan."

Gerelateerde artikelen

Hato En Axel Dongen 1280

Hoteltour met Van Axel Dongen en Hato | 'Heeft iemand Google Translate in de buurt?'

Het is inmiddels een traditie geworden tijdens het trainingskamp van Ajax: de hoteltour. Deze week kregen Jorrel Hato en Amourricho van Axel Dongen een camera in de hand om ons mee te nemen in het hotel van Ajax in Spanje. Neem een kijkje in de gym, het zwembad, de kamer van Owen Wijndal en check hoe Van Axel Dongen dankzij Google Translate een gesprek aanknoopt met een werknemer van het hotel.

Tags

  • #MidSeason

Socials

Wijndal En Bassey 1280

Ajax in Marbella | Pittige training en padellen

De woensdag in Marbella viel in twee verschillende blokken te verdelen. De Ajacieden werden in eerste instantie onderworpen aan een pittige training. In de middag stond er teambuilding op het programma. De spelers gingen naar de padelbaan om daar de strijd met elkaar aan te gaan.

Tags

  • #MidSeason

Socials