Highlights ADO Den Haag - Ajax Vrouwen | Overwinning, maar geen feestje

De Ajax Vrouwen hebben zaterdag de laatste competitiewedstrijd van het seizoen gewonnen. In Den Haag werd ADO met 1-3 verslagen. Omdat koploper FC Twente ook won, eindigen de Ajacieden op de tweede plaats in de Azerion Vrouwen Eredivisie.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Bakker 'Misschien Een Hele Kleine Teleurstelling' Thumbnail 1

Bakker: 'Misschien een hele kleine teleurstelling'

Suzanne Bakker was duidelijk in haar analyse na afloop van het uitduel met ADO Den Haag. De Ajacieden wonnen met 1-3, maar een feestje bleef op de slotdag uit doordat koploper FC Twente ook drie punten pakte. "Misschien een hele kleine teleurstelling, maar ook blij met de drie punten en met het gevoel dat wij mee kunnen nemen naar de laatste twee weken van het seizoen", zei de coach. Ook Nikita Tromp komt aan het woord. De spits maakte na lange afwezigheid haar rentree.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstraheader

Ondanks zege geen kampioenschap voor Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen zijn er zaterdagmiddag niet in geslaagd kampioen te worden van de Azerion Vrouwen Eredivisie. De Ajacieden wonnen weliswaar met 1-3 bij ADO Den Haag, maar koploper FC Twente maakte ook geen fout. Door hun 2-0-zege op Telstar bleef het verschil twee punten in tukkers voordeel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

240510 VB Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen kijken uit naar seizoensontknoping: 'Er is altijd een klein stukje hoop'

De Ajax Vrouwen mogen op de laatste speeldag nog een klein beetje hopen op de titel. Als FC Twente punten verspeelt tegen Telstar en de Ajacieden winnen wel van ADO Den Haag, dan mag de champagne alsnog ontkurkt worden. "Er is altijd een klein stukje hoop dat je hebt", stelt captain Sherida Spitse. Ook Nadine Noordam blikt vooruit op de seizoensontknoping.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials