Highlights Ajax - Almere City | Bergwijn blinkt uit

Ajax heeft zondag zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen overtuigend gewonnen. In de Johan Cruijff ArenA werd Almere City met 3-0 verslagen door een glaszuivere hattrick van Steven Bergwijn in de eerste helft. Door de zege en ontwikkelingen op andere velden is Ajax zeker van de vijfde plaats in de Eredivisie en daarmee Europees voetbal.

Tags

  • #AJAALM

Socials

Gerelateerde artikelen

Bergwijndribbeltalmerethuis1920

Ajax wint met 3-0 tegen Almere City

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Almere City met 3-0 gewonnen. Blijf via ons liveblog op de hoogte van alle ontwikkelingen vanuit Amsterdam.

Tags

  • #AJAALM

Socials

Brobbeysvhj

Brobbey: Speler van het Jaar met een neusje voor de goal

Met Brian Brobbey heeft Ajax weer een spits uit de eigen jeugdopleiding rondlopen in de punt van de aanval. Een perfect voorbeeld van waar Ajax voor staat. Hij denkt aanvallend, is Amsterdams direct, wil altijd de beste zijn en is als talent uitgebloeid tot tot Speler van het Jaar. Een prijs van de fans voor de beste Ajacied van dit seizoen. De prijs is aangeboden door Supportersvereniging Ajax.

Tags

  • #Brobbey

Socials

Hatotalent

Hato gekozen tot Talent van het Jaar

Jorrel Hato sluit zich met zijn benoeming tot Talent van het Jaar aan bij een indrukwekkend gezelschap van voetballers die eerder deze eer ontvingen. Het is een erkenning die hem plaatst naast voorgangers zoals Kenneth Taylor, Jurriën Timber en Ryan Gravenberch. Het is een mooi moment dat zijn naam verankert in de rijke geschiedenis aan veelbelovende talenten van Ajax.

Tags

  • #Hato

Socials