Highlights Ajax Vrouwen - Excelsior | Goede generale

De Ajax Vrouwen zijn na zaterdagmiddag zes treffers en drie punten rijker. De ploeg van Suzanne Bakker won in eigen huis met 6-1 van Excelsior. En dat is een mooie opsteker vlak voor een belangrijke week voor de Ajacieden. Woensdag spelen de Ajax Vrouwen in de UEFA Women's Champions League tegen Paris Saint-Germain. Zes dagen later is AS Roma de tegenstander in hetzelfde Europese clubtoernooi.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Header 1920 Vrouwen

Verslag | Ajax Vrouwen beginnen met zege aan 2024

De Ajax Vrouwen zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Op sportcomplex de Toekomst werd Excelsior in de Azerion Vrouwen Eredivisie met 6-1 verslagen. De Amsterdamse goals kwamen van Chasity Grant (2), Sherida Spitse, Bente Jansen, Lily Yohannes en Danique Tolhoek.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra Header 1920 (1)

Samenvatting & reacties VfL Wolfsburg – Ajax

De Ajax Vrouwen gingen tijdens het trainingskamp in Portugal met 3-0 onderuit tegen het Duitse VfL Wolfsburg. Bekijk hier de samenvatting van het duel en de reacties na afloop van Bente Jansen en Lotte Keukelaar.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Minuut Stilte 1920

Rouwbanden tijdens Ajax-duels komend weekend

In verband met het overlijden van clubicoon Bennie Muller spelen Ajax 1, Jong Ajax en de Ajax Vrouwen dit weekend met rouwbanden. Tevens zal er voorafgaand aan het thuisduel met RKC een minuut stilte worden gehouden.

Tags

  • #Muller

Socials