Highlights Ajax Vrouwen - FC Twente | Domper op de Toekomst

De Ajax Vrouwen verloren zondagmiddag in eigen huis met 1-2 van FC Twente. Daardoor moet de ploeg van Danny Schenkel nu vol in de achtervolging in de play-offs om het landskampioenschap.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Spitse1280 (1)

Spitse kijkt uit naar clash met FC Twente: 'Wij hebben meer kwaliteit'

De Ajax Vrouwen nemen het zondagmiddag in de derde wedstrijd van de play-offs om het landskampioenschap op tegen FC Twente. De ploeg uit Enschede gaat aan de leiding in de poule, met één punt meer dan achtervolgers Ajax en PSV. Sherida Spitse en trainer Danny Schenkel blikken vooruit op het duel.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajaxvrouwen1

Ajax Vrouwen lijden gevoelige nederlaag in strijd om titel

De Ajax Vrouwen hebben zondag een gevoelige nederlaag geleden in de strijd om de titel. Op sportcomplex de Toekomst werd met 1-2 verloren van koploper FC Twente, dat daardoor de onderlinge voorsprong vergrootte tot vier punten.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gravenberchshirt

Ajax en adidas presenteren uittenue 2021/2022

Na het winnen van de KNVB Beker en de landstitel heeft Ajax nog een cadeau voor de fans. Zondag speelt Ajax tegen Feyenoord - in wat de eerste wedstrijd is als kampioen - in het nieuwe uittenue van adidas (seizoen 2021/2022). Het overwegend gestreepte tenue is opgebouwd uit twee blauwtinten, met mintgroene accenten.

Tags

  • #Uitshirt20/21

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl