Highlights AZ – Ajax | Ajacieden op matchpoint

Het was Super Sunday in de Eredivisie. Ajax speelde zelf met 2-2 gelijk bij AZ. De Ajacieden redden in de slotfase via Edson Álvarez een punt. Ondanks het puntenverlies werd het toch nog een heerlijke zondag. Feynoord – PSV eindigde namelijk later op de dag in 2-2, waardoor de voorsprong van vier punten intact bleef en Ajax woensdag tegen Heerenveen de 36e landstitel kan veiligstellen.

• #AZAJA

• #AZAJA

Blindreactie1280

Blind na gelijkspel tegen AZ: 'Veerkracht getoond'

Daley Blind vond dat Ajax nog enigszins tevreden kon zijn met een punt bij AZ (2-2). Halverwege de tweede helft stonden de Ajacieden nog met 2-1 achter. "Na de 2-1 moesten we even zoeken naar het ritme, maar daarna ging de druk er weer op. We hoopten na de 2-2 dat we nóg wat konden forceren."