Highlights AZ - Ajax Vrouwen l Zege bij provinciegenoot

De Ajax Vrouwen hebben zondag de zesde competitiezege van het seizoen geboekt. De Ajacieden wonnen de uitwedstrijd bij AZ met 1-2. Alle treffers vielen in het openingskwartier na rust. Voor de Ajax Vrouwen waren Daliyah de Klonia en Lily Yohannes trefzeker.

• #AjaxVrouwen

AZAJA HEADER 1920

Verslag | Ajax Vrouwen boeken broodnodige zege

De Ajax Vrouwen hebben na twee nederlagen weer het zoet van een overwinning geproefd. Op bezoek bij de AZ Vrouwen in Wijdewormer boekten de Ajacieden in een merkwaardig duel een 1-2-overwinning. Daliyah de Klonia tekende voor haar eerste goal als Ajacied, waarna Lily Yohannes de bevrijdende tweede maakte en de zege veiligstelde.