Highlights De Graafschap - Jong Ajax | Driepunter in Doetinchem

Jong Ajax heeft in speelronde 31 van de Keuken Kampioen Divisie drie punten veiliggesteld. Op bezoek bij De Graafschap wonnen de Ajacieden van Dave Vos met 0-2. Jaydon Banel brak na een uur spelen de ban. In de absolute slotfase schoot Nassef Chourak de einduitslag op het scorebord.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Graafschap1920

Jong Ajax boekt zwaarbevochten zege op De Vijverberg

Jong Ajax heeft maandagavond een zwaarbevochten zege geboekt op bezoek bij De Graafschap. De Amsterdamse beloftenploeg won in Doetinchem met 0-2. Jaydon Banel en Nassef Chourak waren trefzeker in de tweede helft.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Banelbaalt1920

Samenvatting Jong Ajax - NAC Breda

Jong Ajax heeft nul punten overgehouden aan het treffen met NAC Breda. Een doelpunt van Elías Omarsson bleek voldoende om het duel in het voordeel van de bezoekers te beslechten. Jong Ajax speelde lang niet slecht, raakte via Jaydon Banel nog een keer de lat, maar verloor voor de vierde keer op rij.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Chourakado1920

Samenvatting ADO Den Haag - Jong Ajax

Jong Ajax is er vrijdagavond niet in geslaagd om drie punten mee te nemen uit Den Haag. De Ajacieden verloren in speelronde 28 van de Keuken Kampioen Divisie met 2-1 op bezoek bij ADO. Kian Fitz-Jim scoorde namens de Amsterdamse beloftenploeg.

Tags

  • #JongAjax

Socials