Highlights FC Dordrecht - Jong Ajax | Veerkracht getoond

Jong Ajax stond vrijdagavond met 3-1 achter in Dordrecht, kwam zelfs met tien man te staan, maar wist in de blessuretijd alsnog de gelijkmaker binnen te tikken. In de slotfase maakte Kristian Hlynsson de 3-3. De ploeg van John Heitinga blijft met de puntendeling vijfde staan in de Keuken Kampioen Divisie.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

DORJA

Jong Ajax speelt gelijk in Dordrecht

Jong Ajax heeft vrijdagavond een punt gepakt in de uitwedstrijd bij FC Dordrecht. De Amsterdammers kwamen na een goed eerste halfuur op voorsprong via Silvano Vos. Na de voorsprong incasseerden de Ajacieden drie tegendoelpunten. In de slotfase kwam Jong Ajax dankzij doelpunten van Christian Rasmussen en Kristian Hlynsson toch nog op gelijke hoogte: 3-3.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials

Speksnijder 880

Rico Speksnijder wint For The Future Trophy: 'Ik kan veel leren van Berghuis & Antony'

Voor de zesde keer dit seizoen reiken we de For The Future Trophy uit. Iedere maand delen we die prijs uit aan een jeugdspeler van Ajax die het verdient om in de schijnwerpers te staan. De zesde winnaar van dit seizoen is de 16-jarige Rico Speksnijder. De jonge creatieveling speelt momenteel in Ajax Onder 17 en viel in februari op door zijn schitterende doelpunt tegen PEC Zwolle.

Tags

  • #ForTheFutureTrophy

Socials