Highlights Jong Ajax - De Graafschap | Gelijkspel bij debuut Van Axel Dongen

Jong Ajax nam het vrijdagavond in eigen huis op tegen De Graafschap. Bij winst zouden de Superboeren zijn gepromoveerd naar de Eredivisie. De ploeg van Mitchell van der Gaag stak daar echter een stokje voor: 1-1. Bij Jong Ajax maakte Amourrichio van Axel Dongen zijn debuut in het betaalde voetbal.

Taylor (1)

Jong Ajax pakt punt en stelt promotie De Graafschap uit

Jong Ajax heeft vrijdagavond op sportcomplex de Toekomst een promotiefeestje van De Graafschap weten te voorkomen. Na een uitstekende eerste helft kwam de thuisploeg dankzij Kenneth Taylor met 1-0 voor en wist het er na rust op wilskracht en strijd nog een puntje uit te slepen: 1-1.