Highlights Jong Ajax - De Graafschap | Gelijkspel bij debuut Van Axel Dongen

Jong Ajax nam het vrijdagavond in eigen huis op tegen De Graafschap. Bij winst zouden de Superboeren zijn gepromoveerd naar de Eredivisie. De ploeg van Mitchell van der Gaag stak daar echter een stokje voor: 1-1. Bij Jong Ajax maakte Amourrichio van Axel Dongen zijn debuut in het betaalde voetbal.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Taylor (1)

Jong Ajax pakt punt en stelt promotie De Graafschap uit

Jong Ajax heeft vrijdagavond op sportcomplex de Toekomst een promotiefeestje van De Graafschap weten te voorkomen. Na een uitstekende eerste helft kwam de thuisploeg dankzij Kenneth Taylor met 1-0 voor en wist het er na rust op wilskracht en strijd nog een puntje uit te slepen: 1-1.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jongajax (6)

Highlights Almere City - Jong Ajax

Met versterking van Brian Brobbey en Jurgen Ekkelenkamp speelde Jong Ajax vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Almere City FC. Het lukte de ploeg van Mitchell van der Gaag om met een resultaat terug af te reizen naar Amsterdam, mede door een gemiste strafschop van Brobbey.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Brobbeyalm

Jong Ajax onderuit tegen Almere City

Jong Ajax heeft niet kunnen winnen op bezoek bij Almere City. Nadat Brian Brobbey in de eerste helft een strafschop miste stevende het duel lang op een doelpuntloos gelijkspel af, maar trok Almere City toch nog aan het langste eind: 1-0.

Tags

  • #JongAjax

Socials