Highlights Jong Ajax - Go Ahead Eagles

Jong Ajax nam het maandagavond op tegen Go Ahead Eagles. Bij de ploeg van Mitchell van der Gaag maakte Lassina Traore zijn rentree na een blessure. Op een regenachtig sportcomplex de Toekomst zat het venijn in de start, helaas voor Jong Ajax in negatief opzicht.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Traore Goed

Traoré maakt rentree, Jong Ajax in extremis onderuit

Jong Ajax heeft maandagavond op een regenachtig sportcomplex de Toekomst geen punten overgehouden aan het thuisduel met Go Ahead Eagles. Met Lassina Traoré de eerste helft in actie leken de Ajacieden op een remise af te stevenen, maar de bezoekers scoorden in blessuretijd tweemaal: 0-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Taylor

Highlights Jong FC Utrecht - Jong Ajax

Jong Ajax kwam maandagavond uitstekend voor de dag tegen Jong Utrecht en won met 1-2. De basis voor de eerste overwinning sinds 7 november werd gelegd door goals van Brian Brobbey en Victor Jensen aan het begin en einde van de eerste helft.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jongajax

Highlights Jong Ajax - Helmond Sport | Eerste punt van 2021

Voor Jong Ajax was er zaterdag het tweede duel van 2021, op sportcomplex de Toekomst nam de ploeg van Mitchell van der Gaag het op tegen Helmond Sport. In een open duel werd het eerste punt van de tweede seizoenshelft gepakt: 2-2.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl