Highlights Jong Ajax - Roda JC | Gouden invalbeurt Van Axel Dongen

Dit zijn de highlights van het duel tussen Jong Ajax en Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie. Amourricho van Axel Dongen kroonde zich tot goudhaantje met zijn winnende treffer in de slotfase: 2-1.

Jong Ajax Roda Juich 880

Van Axel Dongen schiet Jong Ajax langs Roda JC

Jong Ajax heeft een uitstekende overwinning geboekt op Roda JC. Na de 1-0 van Anass Salah-Eddine maakte Roda nog gelijk, maar Jay Gorter hield Jong Ajax met een gestopte strafschop in de race om vervolgens invaller Amourricho van Axel Dongen de winnende te zien maken: 2-1.