Highlights Jong Ajax - Telstar | Smaakmaker Conceição direct belangrijk

Jong Ajax heeft één punt overgehouden aan het duel met Telstar in de Keuken Kampioen Divisie. De Portugees Francisco Conceição maakte zijn officiële debuut bij de beloften. De buitenspeler toonde direct zijn klasse met fraaie acties en een doelpunt.

• #JongAjax

• #JongAjax

Van Axel Dongen 1280

Verslag | Jong Ajax en Telstar houden elkaar in bedwang bij seizoensopener

Jong Ajax is in eigen huis niet verder gekomen dan een 1-1-gelijkspel tegen Telstar bij de seizoensopener voor beide ploegen in de Keuken Kampioen Divisie. Hoewel de ploeg van John Heitinga veruit het meeste balbezit had, waren de doelpogingen schaars aan Amsterdamse zijde. Alleen de Portugese nieuwkomer Francisco Conceição vond het net voor de beloften.