Highlights oefenduel Ajax - Heracles

De besloten oefenwedstrijd tegen Heracles Almelo is maandag winnend afgesloten door Ajax. Dankzij doelpunten van Mohammed Kudus (2x), Danilo, Victor Jensen en Kenneth Taylor werd het op sportcomplex de Toekomst 5-1.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Tags

  • #AJAHER

Socials

Gerelateerde artikelen

Header 880

Ajax wint oefenwedstrijd van Heracles Almelo

Ajax heeft maandag een besloten oefenduel gespeeld tegen Heracles Almelo. Op sportcomplex de Toekomst werd het 5-1. De doelpunten kwamen van Mohammed Kudus (2x), Danilo, Victor Jensen en Kenneth Taylor.

Tags

  • #AJAHER

Socials

Pasveer Gorter 880

Pasveer en Gorter weken uitgeschakeld

Erik ten Hag kan voorlopig geen beroep doen op zijn doelmannen Remko Pasveer en Jay Gorter. Beide keepers raakten geblesseerd tijdens de warming-up voor het treffen met Benfica in de UEFA Champions League. Pasveer, die het duel in Lissabon (2-2) overigens wel speelde, is minimaal acht weken uit de roulatie. Gorter is minimaal twee weken niet inzetbaar.

Socials

Berghuisbalen880

Samenvatting Go Ahead Eagles - Ajax

Ajax heeft zichzelf zondagmiddag een slechte dienst bewezen tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van Erik ten Hag ging met 2-1 onderuit tegen de nummer dertien van de Eredivisie. Het gat met nummer twee PSV is nu twee punten, wel nog steeds in het voordeel van de Ajacieden.

Tags

  • #GAEAJA

Socials