Pasveer en Gorter weken uitgeschakeld

Pasveer Gorter 1420
Pasveer Gorter 1420

Erik ten Hag kan voorlopig geen beroep doen op zijn doelmannen Remko Pasveer en Jay Gorter. Beide keepers raakten geblesseerd tijdens de warming-up voor het treffen met Benfica in de UEFA Champions League. Pasveer, die het duel in Lissabon (2-2) overigens wel speelde, is minimaal acht weken uit de roulatie. Gorter is minimaal twee weken niet inzetbaar.

Socials

Zaterdag werd het nieuws bekend over de kwetsuren van beide doelmannen. Tijdens de uitwedstrijd in de Eredivisie zondag tegen Go Ahead Eagles stond Andre Onana onder de lat.

Maarten Stekelenburg is nog herstellende van de operatie aan zijn heup, die hij in oktober onderging.

Socials

Gerelateerde artikelen

Pasveer 880

Pasveer en Gorter geblesseerd

Remko Pasveer en Jay Gorter zijn geblesseerd. De twee A-selectiedoelmannen missen daardoor in elk geval het duel met Go Ahead Eagles. Andre Onana staat daarom onder de lat tegen de Deventenaren. Maarten Stekelenburg is nog herstellende van de operatie aan zijn heup, die hij in oktober onderging.

Tags

  • #GAEAJA

Socials

Berghuisbalen880

Samenvatting Go Ahead Eagles - Ajax

Ajax heeft zichzelf zondagmiddag een slechte dienst bewezen tegen Go Ahead Eagles. De ploeg van Erik ten Hag ging met 2-1 onderuit tegen de nummer dertien van de Eredivisie. Het gat met nummer twee PSV is nu twee punten, wel nog steeds in het voordeel van de Ajacieden.

Tags

  • #GAEAJA

Socials