Higler arbiter tijdens bekerfinale

Higler (1)
Higler (1)

De bekerfinale is zondag in handen van Dennis Higler. De KNVB maakte de aanstelling van de arbiter voor Ajax – PSV maandag bekend.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #AJAPSV

Socials

Het is voor Higler zijn eerste bekerfinale. In augustus floot hij wel al de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV: 3-5.

De 37-jarige Higler wordt in Rotterdam geassisteerd door grensrechters Joost van Zuilen en Mario Diks en vierde official Sander van der Eijk. Rob Dieperink fungeert als VAR, met assistentie van Freek Vandeursen.

De finale in de Kuip begint om 18.00 uur.

Gerelateerde artikelen

ITEM SCHEIDSRECHTERS ONLINE 2

Ook jonge arbiters dromen van toekomst in de Johan Cruijff ArenA

Het is de week van de scheidsrechter. Maar wat is nodig om een jeugdwedstrijd in goede banen te leiden? We volgen twee jonge en beginnende, maar fanatieke scheidsrechters die op sportcomplex de Toekomst een twingames-wedstrijd fluiten. Ajax' jeugdcomplex is ook op dit terrein een kweekvijver. Want wie weet duiken ook scheidsrechterstalenten in de nabije toekomst op bij een wedstrijd in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gozubuyuk 1280

Gözübüyük fluit topper in Eindhoven

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor de topper tegen PSV. Het duel in Eindhoven begint zondag om 14:30 uur.

Tags

  • #PSVAJA

Socials