Higler fluit FC Twente - Ajax

Higlertweaja

De Eredivisie-wedstrijd van komende zondag tussen FC Twente en Ajax staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Higler. Hij wordt geassisteerd door Sander van Roekel en Rogier Honig. Jochem Kamphuis is de VAR. Het duel in De Grolsch Veste begint om 12:15 uur.

• #TWEAJA

Ajax startte het seizoen met een 5-0-thuisoverwinning tegen NEC. FC Twente verloor het afgelopen weekend met 2-1 van Fortuna Sittard.

In januari van dit jaar kroonde Klaas Jan Huntelaar zich nog tot matchwinner in Enschede. Na 89 minuten spelen stond er nog een 1-1-tussenstand op het scorebord. Huntelaar bracht Ajax met twee goals in een blessuretijd alsnog de overwinning: 1-3.