Higler fluit Johan Cruijff Schaal

Higler 1420 (1)
Higler 1420 (1)

Dennis Higler is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV. Het duel in de Johan Cruijff ArenA begint zaterdag vanaf 20:00 uur.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

De 36-jarige arbiter wordt in Amsterdam bijgestaan door assistenten Mario Diks en Charl Schaap. Sander van der Eijk is de vierde official en Jochem Kamphuis is de VAR van dienst.

Het is de tweede keer dat Higler de leiding heeft tijdens de Johan Cruijff Schaal. In 2019 was hij ook de leidsman; destijds won Ajax met 2-0 van PSV dankzij doelpunten van Kasper Dolberg en Daley Blind.

Gerelateerde artikelen

Sneijder

Top 10 Goals | Johan Cruijff Schaal

Ajax gaat zaterdagavond met PSV strijden om de Johan Cruijff Schaal. In aanloop naar de traditionele seizoensopening een overzicht van de tien mooiste Ajax-goals in eerdere edities.

Tags

  • #JohanCruijffSchaal

Socials

Header 880

In beeld | Eerste training voor Conceição

Ajax is terug uit Oostenrijk en trainde maandag weer op sportcomplex de Toekomst. Aanwinst Francisco Conceição was voor het eerst aanwezig op het trainingsveld in Amsterdam en werkte met de rest van de groep toe naar het oefenduel met Shakhtar Donetsk van dinsdagavond.

Tags

  • #PreSeason

Socials