Hlynsson: 'Op volle kracht naar Noorwegen'

Kristian Hlynsson blikt vooruit op de UEFA Conference League-return tegen Bodø/Glimt. De aanvallend ingestelde Ajacied heeft vertrouwen in een goede afloop in Noorwegen. "Dit is de return, dus we weten meer over het team."

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Ajax speelde het heenduel met Bodø/Glimt afgelopen week met 2-2-gelijk. De returnwedstrijd in Noorwegen is dus allesbeslissend. Daar is Hlynsson zich ook bewust van. "Het is een belangrijke wedstrijd, dus we moeten alles geven. Op volle kracht naar Noorwegen. Hopelijk gaan we door."

De IJslander geeft toe dat Ajax niet zijn beste wedstrijd speelde in de Johan Cruijff ArenA. "We moeten beter drukzetten, dat is zeker", aldus Hlynsson, die dit seizoen verschillende rollen vervult. "Ik probeer gewoon mijn best te doen voor het team. Dat is het belangrijkste. Als ik rechts, links of als 'tien' moet spelen doe ik het met liefde."

Hlynsson is inmiddels een vaste waarde in de ploeg van John van 't Schip. Hij heeft desondanks nog genoeg doelen. "Het doel dit seizoen is om zo hoog mogelijk te eindigen en natuurlijk de Conference League te winnen."

Gerelateerde artikelen

Sidiropoulos1920

Griekse arbitrage bij Bodø/Glimt - Ajax

Tasos Sidiropoulos is door de UEFA aangesteld als scheidsrechter voor het UEFA Conference League-duel met Bodø/Glimt. De Griek wordt donderdagavond in Noorwegen geassisteerd door landgenoten Polychronis Kostaras en Lazaros Dimitriadis. Vassilis Fotias is de vierde official en Angelos Evangelou is de VAR van dienst.

Tags

  • #UECL
  • #BODAJA

Socials

Rewind Bodo 1920

Rewind Ajax - Bodø/Glimt

Het debuut van Ajax in de UEFA Conference League is donderdag geëindigd in een 2-2-gelijkspel. In de Johan Cruijff ArenA schoten Branco van den Boomen en Steven Berghuis de ploeg van John van 't Schip in de slotfase naast Bodø/Glimt. Donderdag is de return in Noorwegen.

Tags

  • #UECL
  • #AJABOD

Socials

HL 1920

Samenvatting Ajax – Bodø/Glimt | Late gelijkmaker

Dankzij goals van Branco van den Boomen en Steven Berghuis heeft Ajax in de slotfase van het UEFA Conference League-duel met 2-2-gelijkgespeeld tegen Bodø/Glimt. De return is volgende week in Noorwegen.

Tags

  • #UECL
  • #AJABOD

Socials