Hoteltour Álvarez: 'Hier kom ik niet alleen voor de lol'

Alvarezoostenrijk
Alvarezoostenrijk

Edson Álvarez neemt ons mee achter de schermen in het spelershotel tijdens het trainingskamp van Ajax in Oostenrijk. Samen met Ajax-host David Butler geeft de Mexicaan een tour door het verblijf. De mannen nemen een kijkje in het restaurant, de fitnessruimte en het zwembad.

Tags

  • #PreSeason
  • #Alvarez

Socials

De verdediger annex middenvelder vertelt in een ontspannen sfeer over met wie hij het meeste optrekt in het hotel. "Vooral met Lisandro Martínez. Ook met Nico Tagliafico en nu met Lisandro Magallán, die er weer bij is."

Terwijl Álvarez praat over het herstel van de Ajacieden na een training nemen de heren een kijkje in de fitnessruimte en lopen ze door richting het zwembad. "Hier heb ik wel wat tijd doorgebracht. Sowieso komen de Latino's hier vaak."

Van koud naar warm
"Het is niet alleen voor de lol, maar ook voor je benen en je geest is het goed om hier te komen. Voordat we het warme water ingaan, pakken we eerst het koude bad. We gaan dan eerst 5 minuten het koude water in en als je dan in het warme water stapt, voelen je benen heel ontspannen aan."

Tags

  • #PreSeason
  • #Alvarez

Socials

Gerelateerde artikelen

Labyad 4

Highlights Wolfsberger AC - Ajax

De hoogtepunten van Wolfsberger AC - Ajax, het 3e duel uit de voorbereiding. De Ajacieden kwamen ook in Oostenrijk goed voor de dag.

Tags

  • #PreSeason
  • #Ajax1

Socials

Perr Schuurs Oostenrijk

Schuurs debuteert in voorselectie Nederlands elftal

Perr Schuurs zit voor de 1e keer in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de duels in de UEFA Nations League. Oranje speelt op 4 september tegen Polen 3 dagen later tegen Italië. De Ajax-verdediger is de enige nieuwe naam in de 32-koppige voorselectie.

Tags

  • #Schuurs

Socials