Schuurs debuteert in voorselectie Nederlands elftal

Perr Schuurs Oostenrijk
Perr Schuurs Oostenrijk

Perr Schuurs zit voor de 1e keer in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de duels in de UEFA Nations League. Oranje speelt op 4 september tegen Polen 3 dagen later tegen Italië. De Ajax-verdediger is de enige nieuwe naam in de 32-koppige voorselectie.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Schuurs speelde eerder 9 wedstrijden voor Jong Oranje en kwam ook uit voor de Nederlandse beloften en Oranje O19. Naast Schuurs zijn ook de Ajacieden Quincy Promes, Daley Blind en Donny van de Beek opgenomen in de voorlopige selectie.

Wedstrijden in Amsterdam
De beide duels in de UEFA Nations League vinden plaats in de Johan Cruijff ArenA en beginnen om 20.45 uur.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Gerelateerde artikelen

Perr Schuurs

Schuurs: 'Nu laten zien dat ik er klaar voor ben'

Perr Schuurs staat aan de vooravond van één van z'n belangrijkste seizoenen bij Ajax. De verdediger wil dolgraag een vaste waarde worden in het elftal van trainer Erik ten Hag. Na 2 seizoenen waarin hij mocht ruiken aan het grote werk via Jong Ajax, invalbeurten in Ajax 1 en met enige regelmaat een basisplaats in de hoofdmacht, is hij nu klaar voor een plek in het hart van de defensie.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Labyadheaderfoto

Trainingsdag #3 | Omhaal Labyad, volley Lang en blik op Bogarde

Daags voor het 1e oefenduel in Oostenrijk trainde Ajax 1 keer, omdat het zeer slechte weer de geplande 2e training niet toeliet. Toch zijn er beelden genoeg vanuit Bramberg. In de clip hieronder zie je vanaf de ochtendtraining een heerlijke omhaal van Zakaria Labyad, een mooie volley van Noa Lang en is er aandacht voor assistent-trainer Winston Bogarde.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Introducing20 21

Volg #Introducing20_21 op de Ajax-kanalen

Volg de Ajax-kanalen komende week voor speciale items in aanloop naar het komende seizoen. Met onder andere uitgebreide interviews met Erik ten Hag en Dusan Tadic, een rondleiding van Edwin van der Sar door de Ajax-kantoren en de Johan Cruijff ArenA en nog veel meer content.

Tags

  • #Introducing20_21

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl