Idumbo Muzambo: 'We worden steeds beter en beter'

Jong Ajax won maandagavond op sportcomplex de Toekomst met 4-1 van Helmond Sport. Stanis Idumbo Muzambo was belangrijk voor de Amsterdamse beloftenploeg met een treffer. "We kunnen alleen maar trots zijn op onszelf."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Jong Ajax won afgelopen maandag voor de tweede keer in vier dagen. Na de 1-0-zege op TOP Oss van afgelopen vrijdag, waren de Amsterdamse talenten ook te sterk voor Helmond Sport. "Dit is een mooie overwinning tegen een goed voetballende tegenstander. We wisten dat het geen gemakkelijke avond zou worden, dus we kunnen alleen maar trots zijn op onszelf", aldus Idumbo Muzambo.

De Belgische aanvaller zag dat Jong Ajax in de eerste helft met fases slordig was in balbezit. "Gelukkig ging het in de tweede helft beter. We hadden een andere mindset en pakten onze kans. Gelukkig hebben we met 4-1 gewonnen."

Gemiste kansen
Jong Ajax verzaakte om met nog grotere cijfers te winnen van de Brabanders. "We creëerden veel kansen, maar daarvan gingen er ook veel mis. Het had misschien wel 9-1 kunnen zijn, maar die stap moeten we nog maken."

Idumbo Muzambo merkt dat het steeds beter begint te lopen bij Jong Ajax. "In het begin van het seizoen kregen we veel tegendoelpunten. Met de tijd gaat het steeds beter en we worden ook volwassener."

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Jaydonbanel1920

Verslag | Jong Ajax rekent na rust af met tienkoppig Helmond Sport

Jong Ajax heeft ook de tweede wedstrijd in vier dagen winnend afgesloten. Vrijdag pakte de ploeg van Dave Vos de volle buit tegen Top Oss (1-0), maandagavond werd Helmond Sport verslagen. Op sportcomplex de Toekomst werd het 4-1. Alle Ajax-goals vielen na rust. Helmond Sport speelde een uur lang met tien man.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Goalmuzambo1920

Highlights Jong Ajax - Helmond Sport | Resoluut na de rust

Jong Ajax heeft in eigen huis in de tweede helft afgerekend met Helmond Sport. De ploeg van Dave Vos kwam nog op achterstand, maar na een rode kaart voor de bezoekers trok Jong Ajax het duel naar zich toe. De 0-1-ruststand werd in de tweede helft omgezet in een 4-1-overwinning

Tags

  • #JongAjax

Socials

Tahirovicthumb1920

Ask The Pro met Benjamin Tahirović | 'Van Rome naar Amsterdam ging makkelijk'

In Ask The Pro stellen de teams van de Toekomst de meest uiteenlopende vragen aan een speler van Ajax 1. In deze zesde aflevering is het de beurt aan Ajax O15. Zij komen alles te weten over Benjamin Tahirović. Hoe heeft hij zijn transfer van AS Roma naar Ajax ervaren? Wat heeft hem zo succesvol gemaakt en in waar heeft hij in Amsterdam al progressie in gemaakt? "Ik ben bij Ajax beter geworden aan de bal."

Tags

  • #AskThePro
  • #Tahirović

Socials