Idumbo Muzambo: 'We worden steeds beter en beter'

Jong Ajax won maandagavond op sportcomplex de Toekomst met 4-1 van Helmond Sport. Stanis Idumbo Muzambo was belangrijk voor de Amsterdamse beloftenploeg met een treffer. "We kunnen alleen maar trots zijn op onszelf."

• #JongAjax

Jong Ajax won afgelopen maandag voor de tweede keer in vier dagen. Na de 1-0-zege op TOP Oss van afgelopen vrijdag, waren de Amsterdamse talenten ook te sterk voor Helmond Sport. "Dit is een mooie overwinning tegen een goed voetballende tegenstander. We wisten dat het geen gemakkelijke avond zou worden, dus we kunnen alleen maar trots zijn op onszelf", aldus Idumbo Muzambo.

De Belgische aanvaller zag dat Jong Ajax in de eerste helft met fases slordig was in balbezit. "Gelukkig ging het in de tweede helft beter. We hadden een andere mindset en pakten onze kans. Gelukkig hebben we met 4-1 gewonnen."

Gemiste kansen
Jong Ajax verzaakte om met nog grotere cijfers te winnen van de Brabanders. "We creƫerden veel kansen, maar daarvan gingen er ook veel mis. Het had misschien wel 9-1 kunnen zijn, maar die stap moeten we nog maken."

Idumbo Muzambo merkt dat het steeds beter begint te lopen bij Jong Ajax. "In het begin van het seizoen kregen we veel tegendoelpunten. Met de tijd gaat het steeds beter en we worden ook volwassener."