In beeld | Afsluitende training voor Sparta-thuis

Trainingheader
Trainingheader

Ajax heeft zaterdag de laatste voorbereidingen getroffen richting het thuisduel met Sparta. De ploeg van John Heitinga treft de Spartanen zondagmiddag vanaf 16:45 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJASPA

Socials

Ajax – Sparta is de derde thuiswedstrijd op rij voor de Amsterdammers. Drie dagen na het 0-0-gelijkspel in de UEFA Europa League tegen FC Union Berlin komen de Spartanen zondag naar de Johan Cruijff ArenA. Daarvoor was het de beurt aan RKC. Tijdens het thuisdebuut als hoofdtrainer voor Heitinga wonnen de Amsterdammers met 3-1.

Op de Toekomst werd de afsluitende training afgewerkt. Met een uitgebreide warming-up, enkele passoefeningen en diverse partijvormen zette de selectie de laatste puntjes op de i.

Ajax – Sparta wordt zondag vanaf 16:45 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerde artikelen

Better Prepared Sparta 1280

Better Prepared | Alles over Ajax - Sparta

Ajax treft zondagmiddag in de eigen Johan Cruijff ArenA Sparta Rotterdam. Na de 3-1-overwinning op RKC spelen de Amsterdammers opnieuw een thuiswedstrijd in de competitie. We praten je in een aantal minuten helemaal bij over het duel en peilen de verwachtingen bij de fans.

Tags

  • #AJASPA

Socials

Van Boekel 1280

Van Boekel scheidsrechter bij Ajax – Sparta

Pol van Boekel is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het thuisduel met Sparta Rotterdam. Hij wordt zondag in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door Freek Vandeursen en Stefan de Groot.

Tags

  • #AJASPA

Socials