Highlights Ajax – RKC l Veerkrachtig naar nieuwe zege

Ajax blijft vooralsnog foutloos onder John Heitinga. De Ajacieden wonnen zondag met 3-1 van RKC: dat was alweer de vierde zege onder de nieuwe trainer en de eerste in de Johan Cruijff ArenA. Ajax keek halverwege tegen een 0-1-achterstand aan, maar stelde na rust orde op zaken via treffers van Brian Brobbey, Jurriën Timber en Mohammed Kudus.

• #AJARKC

• #AJARKC

Timber Handkus 1280

Timber: 'Winnen levert vrolijkheid op'

Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen RKC, ondanks een 0-1-achterstand bij rust, met 3-1 gewonnen. In dit liveblog blijf je op de hoogte van alle ontwikkelingen vanuit de Johan Cruijff ArenA.