In beeld | Ajacieden richten focus op de Klassieker

Tadic Header 1420 JR23750 DT 2400
Tadic Header 1420 JR23750 DT 2400

Ajax bereidt zich voor op de naderende Klassieker. Zondag is Feyenoord de tegenstander in de Maasstad. Woensdag belegde de groep van Alfred Schreuder een intensieve oefensessie op de Toekomst. De Ajacieden werkten zich halverwege de week flink in het zweet.

Tags

  • #FEYAJA

Socials

Deze hele week wordt er in de vertrouwde Ajax-omgeving alles aan gedaan om goed voor de dag te komen in de competitiekraker. In aanloop naar de Rotterdamse versie van de Klassieker schotelde de hoofdtrainer zijn manschappen vooral tactische oefenvormen voor. Ook werden vier mini-teams geformeerd die een toernooi afwerkten.

De tevredenheid bij de toernooiwinnaars vertaalt zich hopelijk eind deze week in een goed resultaat in de Eredivisie.

Onze fotograaf was present op de Toekomst en legde de mooiste momenten vast! 📷 

Gerelateerde artikelen

Aertssen En Aertssen 1280

Met vader en zoon Aertssen het water op: 'De gesprekken gaan altijd over voetbal'

Het is de ideale plek om even te ontspannen of wat quality time te hebben met familie: in een bootje op het water. We kiezen met Olivier en zijn vader Gaico het ruime sop in hun nieuwe woonplaats Almere. De achttienjarige Ajax-verdediger kwam in 2019 in de jeugdopleiding van de club terecht en maakte in het bekerduel met FC Den Bosch zijn debuut in het eerste elftal. "Op het water gaan de gesprekken altijd over voetbal."

Tags

  • #Aertssen

Socials

Kids Persco 1280

Ajax Kids Persco: 'Welke superkracht wil je hebben?'

Het was weer zover: de traditionele Ajax Kids Persco van de Ajax Kids Club. In de perszaal van de Johan Cruijff ArenA mochten de kinderen Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Brian Brobbey en Owen Wijndal het hemd van het lijf vragen. Het leverde heerlijke vragen én antwoorden op.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Kudus 1280 (1)

Bekerduel met FC Twente vastgesteld

De bekerwedstrijd tegen FC Twente is vastgesteld op donderdag 9 februari. Het duel in de achtste finale van de KNVB Beker begint om 18:45 uur in Enschede.

Tags

  • #TWEAJA

Socials