Ajax Kids Persco: 'Welke superkracht wil je hebben?'

Het was weer zover: de traditionele Ajax Kids Persco van de Ajax Kids Club. In de perszaal van de Johan Cruijff ArenA mochten de kinderen Youri Regeer, Kian Fitz-Jim, Brian Brobbey en Owen Wijndal het hemd van het lijf vragen. Het leverde heerlijke vragen én antwoorden op.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Naar de website van de Ajax Kids Club

Gerelateerde artikelen

Berghuisselfie1280

Ajax Kids Club Persco | 'Tja, het is jouw papegaai'

Maarten Stekelenburg, Davy Klaassen en Steven Berghuis werden onderworpen aan een heus vragenvuur tijdens de leukste persconferentie van het jaar: de Ajax Kids Club Persco. Acht jonge winnaars van een prijsvraag van de Kids Club konden alles te weten komen over hun favoriete Ajacieden. De 'journalisten' pakten hun rol goed op en vroegen flink door bij de Ajax-spelers.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Kpc 880 Ajax Life 10 April25

Jonge Ajacieden krijgen lachers op de hand bij Ajax Kids Persco

Wat hebben papegaaien, scheetjes en pyjama’s met elkaar te maken? Het waren onderwerpen tijdens de jaarlijkse Ajax Kids Persco. Daags na Ajax - Sparta (2-1) stroomde de perszaal van de Johan Cruijff ArenA vol met piepjonge 'journalisten'.

Tags

  • #KidsClub

Socials

Gravenberchkidspersco

Ajax Kids Persco: 'Wie is de grootste mopperkont?'

De jaarlijkse, leukste persconferentie van het jaar. Geen journalisten in de zaal, maar kinderen! Acht jonge winnaars van de Ajax Kids Club kwamen naar de Johan Cruijff ArenA en stelden hun originele vragen aan Ryan Gravenberch, Sean Klaiber, Perr Schuurs en Kjell Scherpen.

Tags

  • #KidsClub

Socials