In Beeld | Ajacieden trainen op de Toekomst voor reis naar Berlijn

Kudus Selectie 1420 JR12926
Kudus Selectie 1420 JR12926

Ajax belegde woensdagochtend zijn laatste training op sportcomplex de Toekomst in voorbereiding op de return tegen FC Union Berlin. De wedstrijdselectie reist vanmiddag via Schiphol naar Berlijn. Na het doelpuntloze gelijkspel in de Johan Cruijff ArenA moeten de Ajacieden donderdag betere zaken doen in het stadion Stadion An der Alten Försterei.

Tags

  • #UEL
  • #FCUAJA

Socials

Heitinga maakte kort na de oefensessie in Amsterdam zijn wedstrijdselectie bekend voor het beslissende duel in de Duitse hoofdstad. De technische staf reist woensdagmiddag met 22 Ajacieden af naar de Duitse hoofdstad. Ajax treedt voor het eerst in de historie aan bij FC Union Berlin. 

Onze fotograaf was bij de laatste training present en legde de mooiste momenten vast. 📸

Gerelateerde artikelen

JR34889

Ajax met 22 spelers naar Berlijn voor return tegen FC Union

Ajax reist woensdag met 22 spelers naar Berlijn. Donderdag spelen de Amsterdammers vanaf 21:00 uur de belangrijke returnwedstrijd tegen FC Union Berlin. Hier vind je een overzicht van de spelers die John Heitinga heeft geselecteerd.

Tags

  • #UEL
  • #FCUAJA

Socials

Tadic Fakkel 1280

Tadic: 'Ajax is mijn leven'

Met zijn twee treffers tegen Sparta slechtte Dusan Tadic zondag de grens van honderd doelpunten voor zijn droomclub. Hij voegt zich in een lijstje met prachtige Ajacieden. “Elke keer als ik het shirt draag, ben ik weer trots.”

Tags

  • #Tadic

Socials

Heitinga 900 2023 02 12 Ajax RKC Waalwijk 0458

Persconferentie voor de Klassieker donderdag live te zien

John Heitinga schuift donderdag 16 maart aan voor zijn persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Het persmoment begint om 14:45 uur en is live te volgen op Ajax.nl, in de Ajax App en op ons YouTube-kanaal.

Tags

  • #AJAFEY

Socials