Persconferentie voor de Klassieker donderdag live te zien

Heitinga 31420 Header 2023 02 12 Ajax RKC Waalwijk 0458
Heitinga 31420 Header 2023 02 12 Ajax RKC Waalwijk 0458

John Heitinga schuift donderdag 16 maart aan voor zijn persconferentie in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Het persmoment begint om 14:45 uur en is live te volgen op Ajax.nl, in de Ajax App en op ons YouTube-kanaal.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

De komende Klassieker is een strijd tussen de koploper uit Rotterdam en achtervolger Ajax. De Amsterdammers staan drie punten achter op de aartsrivaal, maar beschikken wel over een beter doelsaldo. Het duel in de Johan Cruijff ArenA wordt zondag vanaf 14:30 uur gespeeld. 

Gerelateerde artikelen

Alvarezshirts1280

Álvarez koestert liefde voor shirts: 'Voel verbintenis met de fans'

Familie Álvarez heeft een voorliefde voor voetbalshirts. Dit werd ook de kleine Edson met de paplepel ingegoten door zijn vader, die van zijn hobby zijn beroep maakte. Vader Álvarez begon 25 jaar geleden met het produceren van sportkleding en heeft vandaag de dag een mooi bedrijf in Mexico. "Mijn hele jeugd heb ik spelend op straat en in de werkplaats van mijn vader doorgebracht."

Tags

  • #Álvarez

Socials

Makkelie 1280

Makkelie leidsman bij Ajax - Feyenoord

Danny Makkelie is de leidsman bij de Klassieker tussen Ajax en Feyenoord van zondag 19 maart. De veertigjarige arbiter wordt in de Johan Cruijff ArenA geassisteerd door grensrechters Hessel Steegstra en Jan de Vries. Rob Dieperink is de VAR vanuit Zeist. De Eredivisie-topper in Amsterdam begint om 14:30 uur.

Tags

  • #AJAFEY

Socials

2023 03 15 Training Ajax 0190

In beeld | Ajacieden richten focus op de Klassieker

De immer beladen Klassieker werpt ook midweeks al zijn schaduw vooruit. Zondag neemt Ajax het in de eigen Johan Cruijff ArenA op tegen Feyenoord. In aanloop naar het titelgevecht in de 26e speelronde van de Eredivisie werkten de Ajacieden woensdag een intensieve training af op sportcomplex de Toekomst. Alles om fit en scherp te zijn voor de clash met de Rotterdamse rivaal.

Tags

  • #AJAFEY

Socials