In beeld | Ajacieden vervolgen voorbereiding

Boomen1920
Boomen1920

Ajax heeft vrijdagochtend een training afgewerkt op sportcomplex de Toekomst. De Ajacieden vervolgden onder heerlijke weersomstandigheden de voorbereiding op seizoen 2023/2024. De technische staf zorgde er wederom voor dat de selectiespelers zich in het zweet werkten.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De temperatuur in Amsterdam was vrijdagochtend aangenaam voor de Ajax-spelers. De Ajacieden begonnen met een uitgebreide warming-up en kregen vervolgens verschillende pass- en trapoefeningen voorgeschoteld. De spelers van Maurice Steijn sloten de training af met een partijspel.

Ajax speelt komende dinsdag zijn tweede vriendschappelijke wedstrijd van de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. De Ajacieden ontvangen dan Shakhtar Donetsk op sportcomplex de Toekomst. Het duel met de Oekraïners begint om 14:00 uur en is live te volgen via Ziggo Sport.

Gerelateerde artikelen

Renschaankomst1920

Internationals weer op de club: 'Bonuspunten scoren bij de trainer'

Een voor een druppelden de internationals woensdag binnen op de Toekomst. Na een welverdiende vakantie zijn de meeste Ajacieden daarmee weer begonnen met trainen. Edson Álvarez, Jorge Sánchez, Dusan Tadic en Francisco Conceição mogen zich later melden. Veel spelers werkten in de vakantie wel gewoon door aan hun fysieke gesteldheid. "Je wil in de beste vorm terugkomen."

Tags

  • #PreSeason

Socials

Timber1920

Ajax en Arsenal bereiken akkoord over Jurriën Timber

Ajax en Arsenal hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Jurriën Timber. De verdediger stond nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax kwam met de Engelse club een transfersom overeen van € 40 miljoen. Dat bedrag kan middels variabelen nog oplopen tot € 45 miljoen.

Tags

  • #Timber

Socials

Timberinterview1920

Timber kijkt terug: 'Leefde in een jongensdroom'

"Alles waar ik van heb gedroomd is uitgekomen hier". Jurriën Timber vertrekt met een voldaan gevoel bij Ajax. De verdediger tekende een contract bij Arsenal. De club waar hij als jong mannetje al fan van was. "Het is een trots moment. Voor mijn familie en voor mezelf."

Tags

  • #Timber

Socials