In beeld | Ajacieden werken pittige training af

Header 1920
Header 1920

Het is de tweede week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie van trainer Maurice Steijn heeft dinsdagochtend een pittige oefensessie afgewerkt op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Nog altijd zonder de internationals verzamelden de Ajacieden zich dinsdag op het trainingsveld in Amsterdam. Na de uitgebreide warming-up volgden er verschillende conditionele vormen. Sprinten, stoppen en weer versnellen. De Ajax-spelers werkten zich in het zweet. De hoge intensiteit van de loopvormen leverden, naast het nodige zweten en puffen, ook lachende gezichten op.

Na het loopwerk zonder bal was het conditionele gedeelte nog niet voorbij. Met de bal aan de voet kregen de Ajacieden diverse balvaardigheidsoefeningen voorgeschoteld. Snel handelen, het kaatsen van de bal en dribbelen tussen poortjes: het kwam allemaal voorbij. Ook hier lag het tempo hoog en kregen de Ajax-spelers weinig tijd om op adem te komen. De oefensessie werd vervolgens afgesloten met grote partijen.

Zaterdag wacht de eerste oefenwedstrijd onder Steijn. Op de Toekomst speelt Ajax een besloten oefenwedstrijd tegen FC Den Bosch. Het duel begint om 13:00 uur en is live te volgen op Ziggo Sport.

Gerelateerde artikelen

Benjamin Tahirovic 1920

Oefencampagne Ajax volledig te zien bij Ziggo Sport

De voorbereiding van Ajax is inmiddels in volle gang. In aanloop naar de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen speelt de selectie van Maurice Steijn ook een reeks oefenduels. Volgende week zondag wacht FC Borussia Dortmund. Dit duel is live te zien bij Ziggo Sport.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Header Hato 1920

In beeld | Volop media bij tweede veldtraining

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat in een rap tempo door. Na de intensieve vrijdag met twee sessies werkten de Ajacieden zaterdag opnieuw een veldtraining af. De oefensessie op sportcomplex de Toekomst was volledig open voor media.

Tags

  • #PreSeason

Socials

TD 1920 Bos

Training Day | Eerste veldtraining en zweten in het bos

Een volle dag voor de Ajax-selectie. Met een pittige veldtraining in de ochtend en een intensieve middagloop in het Amsterdamse Bos vloeiden de eerste zweetdruppels van het seizoen volop. De voorbereiding op seizoen 2023/2024 is daarmee echt begonnen.

Tags

  • #PreSeason

Socials