In beeld | Volop media bij tweede veldtraining

Header Hato 1920
Header Hato 1920

De voorbereiding op het nieuwe seizoen gaat in een rap tempo door. Na de intensieve vrijdag met twee sessies werkten de Ajacieden zaterdag opnieuw een veldtraining af. De oefensessie op sportcomplex de Toekomst was volledig open voor media.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De omstandigheden op de Toekomst waren, in tegenstelling tot een dag eerder, iets minder zonnig. De zon liet zich amper zien en er hing een grauw wolkendek boven het trainingsveld.

De arbeid van de spelers was daarentegen onverminderd groot. Net als op vrijdag lag de lat direct hoog, spatte het fanatisme er enkele keren vanaf en was de intensiteit voelbaar. Daarnaast stond de training in het teken van het verwelkomen van de media. Diverse mediapartijen stonden tijdig naast het veld om de beste spot te bemachtigen voor de Ajacieden. Onze fotograaf was er ook bij en schoot enkele fraaie platen.

Na het vele loopwerk van vrijdag kwam de bal er zaterdag vroeg bij. De warming-up werd snel opgevolgd met diverse trap- en passvormen waarbij er volop gerouleerd werd. De sessie werd afgesloten met verschillende partijvormen die overging in een groot partijspel. Na afloop concentreerde de media zich rondom trainer Maurice Steijn, die geduldig de aanwezige pers te woord stond.

Gerelateerde artikelen

TD 1920 Bos

Training Day | Eerste veldtraining en zweten in het bos

Een volle dag voor de Ajax-selectie. Met een pittige veldtraining in de ochtend en een intensieve middagloop in het Amsterdamse Bos vloeiden de eerste zweetdruppels van het seizoen volop. De voorbereiding op seizoen 2023/2024 is daarmee echt begonnen.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Bosloop1920

In beeld | Trainen in het Amsterdamse Bos

Na de ochtendtraining wachtte de Ajacieden vrijdag ook nog een zwaar middagprogramma. In de voorbereiding op het seizoen 2023/2024 werkte de selectie zich in het zweet in het Amsterdamse Bos. Heuvel op, heuvel af, de traditionele bosloop was intensief voor de spelers van hoofdtrainer Maurice Steijn.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Header Steijn 1920

In beeld | Eerste training onder Maurice Steijn

De Ajacieden zijn terug op het veld. Na de medische tests van donderdag stond vrijdag de eerste veldtraining op het programma onder leiding van de nieuwe trainer Maurice Steijn. Alleen de internationals ontbraken nog.

Tags

  • #PreSeason

Socials