In beeld | Ajacieden werken toe naar NEC-thuis

Header 1280
Header 1280

Ajax heeft zaterdag de laatste voorbereidingen getroffen richting het thuisduel met NEC. De ploeg van John Heitinga treft de Nijmegenaren zondagmiddag in speelronde 24 in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJANEC

Socials

Ajax – NEC is de tweede wedstrijd van de week voor de Ajacieden. Drie dagen na de 0-3-overwinning in de KNVB Beker op De Graafschap komen de Nijmegenaren zondag naar Amsterdam. Dankzij de bekerzege in Doetinchem heeft de ploeg van Heitinga zich geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi.

Met nog elf competitiewedstrijden op het programma ging de focus zaterdag volledig op de Eredivisie. Op sportcomplex de Toekomst werd de afsluitende training afgewerkt. Met een uitgebreide warming-up, enkele passoefeningen en diverse partijvormen zette de selectie de laatste puntjes op de i.

Ajax – NEC wordt zondag vanaf 16:45 uur gespeeld in de Johan Cruijff ArenA.

Gerelateerde artikelen

Team Viert Winst 1280

Rewind | Door naar de halve finale van de KNVB Beker ☑️

Ajax verzekerde zich donderdagavond van een plek bij de laatste vier in de KNVB Beker. Op De Vijverberg won de ploeg van John Heitinga met 0-3 van De Graafschap. Dit is een filmische terugblik van een uiteindelijk relatief zorgeloze avond in Doetinchem.

Tags

  • #KNVBBeker
  • #GRAAJA

Socials