In beeld | Ajacieden werken toe naar uitduel in Friesland

Training1920
Training1920

De Ajacieden van John van 't Schip betraden dinsdagmiddag het trainingsveld voor een nieuwe oefensessie. In aanloop naar de 21e speelronde van de Eredivisie werkte de Ajax-selectie een intensieve training af op sportcomplex de Toekomst.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Ajax nam het afgelopen zaterdag in de Johan Cruijff ArenA nog op tegen PSV. Het fraaie affiche leverde geen winnaar op, na negentig minuten gaf het scorebord 1-1 aan. Na de remise in eigen huis verlegden de Ajacieden deze week hun focus naar zondag, wanneer de Amsterdammers vanaf 14:30 uur in het Abe Lenstra Stadion aantreden tegen sc Heerenveen.

Op de Toekomst werd dinsdag een groepstraining afgewerkt. Met een uitgebreide warming-up, enkele passoefeningen en diverse partijvormen bereidde de Ajax-selectie zich voor op de uitwedstrijd in Friesland.

Onze fotograaf was aanwezig bij de dinsdagtraining en legde de mooiste momenten vast.

Gerelateerde artikelen

Makkelie 1920

Makkelie scheidsrechter in Friesland

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met sc Heerenveen. Het competitietreffen in Friesland begint zondagmiddag om 14:30 uur.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Bergwijn19203

Highlights Ajax - PSV | Remise met aanknopingspunten

Het affiche tussen Ajax en PSV heeft zaterdagavond geen winnaar opgeleverd. De Amsterdammers namen de leiding na negentien mintuten via Steven Berghuis, maar de Eindhovenaren kwamen nog in de eerste helft langszij via Luuk de Jong. Het treffen in de Johan Cruijff ArenA eindigde in 1-1

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Thumb Goal Berghuis

Clip | Berghuis' finesse tegen PSV

Steven Berghuis zette het zelf op met een geweldige steekpass buitenkant voet en rondde vervolgens fraai af. Zijn doelpunt zorgde voor een orkaan van geluid in de Johan Cruijff ArenA. Geniet nogmaals van het doelpunt met deze beelden.

Tags

  • #Berghuis

Socials